Η αρχή έγινε! Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στις ερωτήσεις σας

Συνεντεύξεις - videos
17 Φεβ, 2021

Η αρχή έγινε. Ο πρώτος κύκλος απαντήσεων του Γιάνη Βαρουφάκη στις αρχικές 6 βιντεο-ερωτήσεις στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 ολοκληρώθηκε. Σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2021 απαντήθηκαν οι ισάριθμες ερωτήσεις ανδρών και γυναικών και αφορούν στην ανεργία, την πράσινη ενέργεια, τον Κώδικα Δεοντολογίας για την αντιμετώπιση κάθε μορφή βίας, το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών του ΜέΡΑ25, τον πολιτισμό στην μετά κορωνοϊό εποχή και τα επακόλουθα μιας πιθανής σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Γιάνη Βαρουφάκη γιατί η πολιτική κατανοείται καλύτερα μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις και ο ίδιος δηλώνει ότι περιμένει κι άλλες ερωτήσεις και «όσο πιο σκληρές τόσο το καλύτερο!»

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε ένα βήμα και θα εξακολουθήσει προς τους πολίτες προτρέποντάς τους να συνδιαλεχθούν μαζί του σε θέμα της επιλογής τους.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης περιμένει κι άλλα ερωτήματα και όπως τα πρώτα, έτσι και τα υπόλοιπα, θα απαντηθούν με παρρησία αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την ερώτησή τους βιντεοσκοπημένη μέσω του κινητού τους στο [email protected]. Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο