Γιατί η Κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι του συστήματος έχουν ξεχυθεί να καλύψουν τον βιαστή ανηλίκων Δ. Λιγνάδη; – Γιατί σιωπά το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Ιούλ, 2022

Η απόφαση της χορήγησης ανασταλτικού στην έφεση του Δημήτρη Λιγνάδη πέρα από τα εύλογα ερωτήματα που γεννά για την αστική δικαιοσύνη, η οποία έκρινε ως ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων έναν άνθρωπο πριν καταδικαστεί για τους βιασμούς ανηλίκων και αφού καταδικάστηκε θεώρησε πως δεν είναι επικίνδυνος για κάτι τέτοιο, δημιουργεί και το εύλογο ερώτημα: “Γιατί η Κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι του συστήματος έχουν ξεχυθεί για να καλύψουν τον βιαστή ανηλίκων Δ. Λιγνάδη;”

Διότι εδώ πραγματικά έχει στηθεί μια ολόκληρη προσπάθεια αρχικά να “κουκουλωθεί” κατά το κοινώς λεγόμενο η υπόθεση -θυμόμαστε χαρακτηριστικά τους αρχικούς χειρισμούς της κ. Μενδώνη και την κάλυψη που παρήχε το Υπουργείο Πολιτισμού και η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, μαζί με το ξέπλυμα που συντελούσαν τότε τα μίντια της ολιγαρχίας- και στη συνέχεια να αθωωθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, με διάφορες μεθοδεύσεις ακόμα και από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Όταν όλα αυτά δεν τους βγήκαν και αφού η ταξική και τοξική -κατά πως φαίνεται- αστική δικαιοσύνη τον έστειλε σπίτι του συνοδεία σοφέρ και πολυτελούς αυτοκινήτου, ξεκίνησε ένας νέος γύρος από την Μητσοτάκης Α.Ε. και το μιντιακό -και όχι μόνο- σύστημα της, να απαξιωθεί και να λοιδορηθεί η εύλογη λαϊκή οργή, καλύπτοντας δηλαδή και πάλι τον εκλεκτό τους που τους ξεγέλασε με το “υποκριτικό του ταλέντο”. Γιατί όμως τέτοιος υπερβάλλων ζήλος;

Εκκωφαντική είναι επιπλέον η σιωπή του φερόμενου ως προοδευτικού ή μάλλον “σοσιαλδημοκρατικού”, όπως όψιμα διακηρύσσει, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Προφανώς τα στελέχη και η νέα ηγεσία του κόμματος δεν βρίσκουν λόγο να τοποθετηθούν στο ότι ένας βιαστής ανηλίκων γύρισε μετά βαΐων και κλάδων σπίτι του, τη στιγμή που το ίδιο κόμμα δεν χάνει ευκαιρία να καταδικάσει φυσικά κάθε “φοβερή και τρομερή επίθεση” με τρικάκια.

Ρωτάμε λοιπόν, για ποιο λόγο ακριβώς σιωπά το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ;

Η κοινωνία που αυτή τη στιγμή εύλογα ξεχειλίζει από οργή για το καθεστώς ατιμωρησίας των εκλεκτών του συστήματος αποζητά απαντήσεις και τα θύματα που τόλμησαν να μιλήσουν και να τα βάλουν με το “θηρίο” δεν μπορούν να ανεχθούν ούτε την σιωπή ούτε πολύ περισσότερο τη συγκάλυψη και το ξέπλυμα, γιατί “βιαστής είναι”.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο