«Γιατί επισκέφθηκε τώρα ο Δένδιας την Παλαιστίνη;» Ο Μιχάλης Κριθαρίδης σχολιάζει στο Popaganda

Αναδημοσιεύσεις
18 Μάι, 2021

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, σχολιάζει στο Popaganda «Γιατί επισκέφθηκε τώρα ο Δένδιας την Παλαιστίνη;»

«Ο κ. Δένδιας, μετά το πρόσφατο εγκληματικό ατόπημα του Υπουργείου Εξωτερικών συνάντησε σήμερα τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα. Πέραν της ανακοίνωσης της συνάντησης, δεν είδαμε να ανακοινώνεται και το τι ακριβώς συζητήθηκε σε αυτήν. Και τι να μας πει άλλωστε ο υπουργός Εξωτερικών του κ. Μητσοτάκη που όπως και ο προκάτοχός του ο κ. Τσίπρας αποτελούν στενούς συμμάχους του μακελάρη του Παλαιστινιακού λαού, του φίλου τους “Μπίμπι” Νετανιάχου».

Στη συνέχεια, προτείνει «να σταματήσουν οι ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις να υποθάλπουν τα εγκλήματα του καθεστώτος Νετανιάχου σε βάρος των Παλαιστινίων, που δημιουργεί ένα απαρτχάιντ με την ανοχή και τη συνενοχή της Δύσης και να αναγνωρίσει επιτέλους η χώρα μας το κράτος της Παλαιστίνης, όπως έχει ζητήσει καιρό τώρα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, με ερώτησή του στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, αλλά και όπως έλεγε προεκλογικά το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ πριν την συνθηκολόγησή του σε όλα τα πεδία».

Πηγή: popaganda.gr

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο