Γιάνης Βαρουφάκης: «Πρόσωπο με Πρόσωπο» – Επεισόδιο 4ο!

Συνεντεύξεις - videos
17 Μάι, 2021

Στο ενδιαφέρον των πολιτών για ουσιαστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ανταποκρίνεται στα ερωτήματά τους ενημερώνοντάς τους για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων κύκλων (1ος2ος και 3ος) στο πλαίσιο των ερωταπαντήσεων «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, ο Γιάνης Βαρουφάκης στον σημερινό 4ο κύκλο απάντησε χωρίς περιστροφές στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από 8 συμπολίτες μας.

Ο 4ος κύκλος που παρουσιάστηκε σήμερα, 17 Μαΐου 2021, περιλαμβάνει 8 βιντεο-ερωτήσεις για:

  • την καλλιτεχνική παραγωγή
  • την ποσοτική χαλάρωση 
  • τις ανεμογεννήτριες και τα αιολικά πάρκα
  • το πώς μπορεί διατηρηθεί και να αμειφθεί ικανοποιητικά η ανθρώπινη εργασία μέσα σε μια εκρηκτική τεχνολογική επανάσταση
  • το πώς μπορεί το ΜέΡΑ25 να γίνει ένα catchall κόμμα το οποίο θα έχει μια ευρεία κοινοβουλευτική βάση χωρίς να γίνει ένα κόμμα λαϊκιστικό
  • το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τους ελεύθερους επαγγελματίες
  • το πώς θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού
  • τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του ΜέΡΑ25

Το «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν σταματάει εδώ, ο ίδιος δηλώνει ότι περιμένει κι άλλες ερωτήσεις και «όσο πιο σκληρές τόσο το καλύτερο!» γιατί η πολιτική κατανοείται ουσιαστικότερα μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 συνεχίζει  να προτρέπει τους πολίτες να συνδιαλεχθούν μαζί του σε θέμα της επιλογής τους. Ο Γιάνης Βαρουφάκης περιμένει κι άλλα ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν με παρρησία αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την ερώτησή τους βιντεοσκοπημένη μέσω του κινητού τους στο [email protected].

Ακολουθεί το link με τις οδηγίες για όσες και όσους πολίτες θα θελήσουν να στείλουν ένα σύντομο βίντεο με την ερώτησή τους:

https://mera25.gr/prosopo-me-prosopo-steile-to-vinteo-me-tin-erotisi-pou-echeis-gia-ton-giani-varoufaki-kai-ekeinos-tha-sou-apantisei/

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο