Γ. Βαρουφάκης: Τα Τέμπη δημιουργούν «μέτωπο» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνεντεύξεις - videos
26 Μαρ, 2024

Ρσδιοφωνική συνέντευξη στο «Κανάλι1» και στους δημοσιογράφους Βασίλη Ταλαμάγκα και στη Σοφία Φίκα, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως αν το κόμμα ήταν στη βουλή προφανώς και θα συμμετείχε στη μομφή εναντίον αυτής της κυβέρνησης κι αυτού του Πρωθυπουργού αναφέροντας πως η αποκάλυψη για τη μονταζιέρα είχε τον αντίκτυπο που έπρεπε να έχει το ίδιο το έγκλημα των Τεμπών από την πρώτη στιγμή.

«Τα Τέμπη εξελίσσονται στο Μάτι του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρουφάκης τονίζοντας πως πλέον όπως και την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργείται ένα μέτωπο δυνάμεων που στέκεται σταθερά εναντίον αυτής της απαράδεκτης κυβέρνησης.

«Ο Μητσοτάκης έπρεπε έχει καταδικαστεί εδώ και πολύ καιρό. Έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος μέσω της προσπάθειάς του να ξεπετάξει τα Τέμπη απλά ως λάθος ενός σταθμάρχη και με την προσπάθειά του για συγκάλυψη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρουφάκης.

Στην ίδια συζήτηση έγινε αναφορά στον σχεδιασμό του ΜέΡΑ25 για τις ευρωεκλογές και για τη δημιουργία ενός ενωτικού ευρωψηφοδελτίου την οποία έχει ήδη αναγγείλει ο γραμματέας ενώ η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την έκδοση του νέου βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, με τίτλο “Μιλώντας στον πατέρα μου – Μια εισαγωγή στην Τεχνοφεουδαρχία».

 Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο