Ένα ακόμα δωράκι της Μητσοτάκης Α.Ε. αυτή τη φορά σε αυτούς που τα μνημονιακά κόμματα τους ξεπούλησαν τα Λιμάνια της χώρας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
24 Ιούν, 2021

Φαίνεται πως καθημερινά το Κυβερνητικό λεφτόδεντρο διαρκώς βρίσκει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει με γενναιοδωρία τους παντός είδους παρασιτικούς ολιγάρχες, τη στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία εργαζομένων και μικρομεσαίων συνεχίζουν να χειμάζονται από την ανυπαρξία της Κυβέρνησης όσον αφορά την οικονομική στήριξη τους.

Με τροπολογία στο νομοσχέδιο του κ. Γεωργιάδη που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προχωρά σε δωράκια τύπου Fraport, Aegean, Energean και Εθνικών Οδών, τώρα και στους παραχωρησιούχους Λιμένων! Συγκεκριμένα, στο άρθρο 6 της τροπολογίας 950/80 οι Οργανισμοί Λιμένων, βλ. Cosco στον Πειραιά, Όμιλος Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη κλπ., θα λάβουν επιχορήγηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, λόγω «μείωσης ρευστότητας και εσόδων εξαιτίας της Πανδημίας»!

Όπως μας δίδαξε άλλωστε χθες και η αποζημίωση Fraport-Κοπελούζου, για την παρασιτική Ολιγαρχία Δίχως Σύνορα, η πανδημία αποτελεί «ευθύνη του Δημοσίου». Οι δε πακτωλοί ζεστού δημόσιου χρήματος που παίρνουν ως επιχορήγηση και το ύψος τους θα καθορίζεται με απόφαση Υπουργού, είναι δωράκια αγύριστα προς τους ήδη έχοντες. Για τους μεσαίους και μικρούς, «επιστρεπτέες» και να πουν κι ευχαριστώ.

Πόσες σκανδαλώδεις παροχές θα κάνει ακόμα η Μητοτάκης Α.Ε. στους μεγάλους ομίλους τη στιγμή που ο κ. Σταϊκούρας έχει βγει στη γύρα για να μαζέψει τις επιστρεπτέες των μικρομεσαίων και τη στιγμή που ξεδιάντροπα φέρνουν τροπολογία για μείωση του ΦΠΑ μόνο στα νησιά του προσφυγικού; Ελπίζουμε σήμερα τουλάχιστον ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να μην κρυφτούν και πάλι στο «παρών».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο