Απεργιακή Συγκέντρωση Τετάρτη 16/6 στις 11 πμ για να μην περάσει η εργασιακή ζούγκλα του Χατζηδάκη!

Δραστηριότητα
15 Ιούν, 2021

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει και συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποίησεις της Τετάρτης 16 Ιουνίου που καλούν σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολιτικές δυνάμεις στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος για να μην περάσει ο αντεργατικός νόμος έκτρωμα του κ. Χατζηδάκη.

Ενώνουμε την φωνή μας με τον κόσμο της εργασίας που λέει: «ΟΧΙ στην κατάργηση του 8ωρου», που λέει: «ΟΧΙ στο νομοσχέδιο έκτρωμα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εργασία» και καλούμε όλες και όλους να απεργήσουν την Τετάρτη 16 Ιουνίου γιατί διακυβεύεται το σήμερα και αύριο του κόσμου της εργασίας.

Η απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου πρέπει να είναι ηχηρή και μαζική, όπως και οι κινητοποιήσεις για να πάρει η Κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χατζηδάκης το μήνυμα ότι οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται και δεν σκύβουν στον κεφάλι στην εργασιακή σκλαβιά.

Όλες και όλοι λοιπόν συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 16 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Προσυγκέντρωση 10:30 Αρσάκη και Σταδίου).

Ως ΜέΡΑ25 γνωρίζουμε ότι σε καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας είναι πολύ δύσκολο να προστατευτούν οι εργαζόμενοι. Όμως γνωρίζουμε ακόμα πως χαμένοι αγώνες, είναι μόνοι εκείνοι που δεν δόθηκαν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο