Απέναντι στην ακρίβεια και την σκόπιμη αδράνεια της Μητσοτάκης Α.Ε. απαντάμε με την αυριανή απεργία, με δράση και διεκδίκηση

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Απρ, 2022

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του «ΕΡΓΑΝΗ» το 1/3 των μισθωτών έχει μεικτές αποδοχές λιγότερες από 500 ευρώ. Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση μαγειρεύει τα στοιχεία της ανεργίας και επιτίθεται στους ανέργους, ενώ και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν ξέρουν πώς ακριβώς θα βγάλουν ιδιαίτερα τους 2 επόμενους μήνες.

Η Μητσοτάκης Α.Ε. όμως παντελώς αδιάφορη για τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας, συνεχίζει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια, τα καρτέλ και την ακρίβεια, αρνούμενη να λάβει κάθε μέτρο για την ανακούφιση της κοινωνικής πλειοψηφίας και την ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας.

Απέναντι σε αυτή την σκόπιμη αδράνεια της Κυβέρνησης, μια αδράνεια που συνοδεύεται με γενναιόδωρη δράση προς όφελος των ολιγαρχικών συμφερόντων, αύριο απεργούμε και διαδηλώνουμε. Οι κοινωνικές ανάγκες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, μέτρα στήριξης των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων και της νεολαίας, εδώ και τώρα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο