«Ανασχηματισμός»: ένα ακόμα βήμα μνημονιακής προετοιμασίας της Κυβέρνησης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
04 Αυγ, 2020

Η Κυβέρνηση ανασχηματίζεται και «ανασκουμπώνεται» για να εφαρμόσει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο το 5ο βάρβαρο μνημόνιό της. Αυτό άλλωστε σηματοδοτεί η καθόλου τυχαία «αναβάθμιση» της δημοσιονομικής ατζέντας με μπροστάρη τον νεοφιλελεύθερο κ. Σκυλακάκη και η τοποθέτηση σε πρώτο πλάνο όλων εκείνων των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών εμμονών της (βλ. ΣΔΙΤ στην υγεία κλπ).

Κατά τα αλλά ο αυταρχισμός με του κ. Χρυσοχοΐδη παραμένει στη θέση του, η ιδιωτικομανία και το ξεπούλημα του κ. Γεωργιάδη επίσης, η απορρύθμιση της εργασίας του κ. Βρούτση, όπως και η απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης της κ. Κεραμέως, η αδιαφορία για τους ανθρώπους στην τέχνη της κ. Μενδώνη, για τους πρόσφυγες/μετανάστες του κ. Μηταράκη, αλλά η υποβάθμιση του περιβάλλοντος του κ. Χατζηδάκη, των μέσων μεταφοράς του κ. Καραμανλή, της δημόσιας υγείας του κ. Κικίλια κ.ο.κ. Όλα αυτά παραμένουν στις «θέσεις» τους και στην παρούσα σύνθεση της Κυβέρνησης.

Μια ακόμα Κυβέρνηση μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη και αυταρχική με ακόμα μεγαλύτερη σύνθεση και άρα και μετακλητούς. Μια Κυβέρνηση με ελάχιστες γυναίκες για άλλη μια φορά στην σύνθεση της. Η «νέα» όπως και η παλιά Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έτοιμη να θυσιάσει τον λαό της υπακούοντας πίστα στην τρόικα και την παρασιτική ολιγαρχία.

Και από αυτήν λοιπόν την μνημονιακή Κυβέρνηση ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει και να ελπίζει σε τίποτα πέρα από περισσότερη λιτότητα, φτωχοποίηση, αναξιοπρέπεια και καταστολή. Απέναντι και σε αυτή την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα δώσουμε μαζί με τους πολίτες πολλές και σκληρές μάχες εντός και εκτός Βουλής, έναντι όλων όσων ετοιμάζει μαζί με τους ολιγάρχες και το διευθυντήριο των Βρυξελλών εναντίον του λαού μας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο