Αχταρίδης προς Μαρινάκη (ΟΝΝΕΔ): Δεν μπορείτε να δώσετε προοπτική στη νέα γενιά. Βαφτίζετε την αποτυχία ως αποτέλεσμα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
21 Απρ, 2021

Κύριε Μαρινάκη,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως η κομματική σας ιδιότητα σας αναγκάζει να δηλώνετε πως η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της Κυβέρνησης, πρέπει να μεταφράζονται ως επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω σε μια στείρα αντιπαράθεση μαζί σας, όμως η κοινωνία είναι εξοργισμένη με την Κυβερνητική διαχείριση και τα αποτελέσματα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, όσα εκατομμύρια και αν χαρίσει στα ΜΜΕ η λίστα Πέτσα και το Γραφείο Τύπου του Μαξίμου.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να πανηγυρίσουμε με την άφιξη του εμβολίου, έτσι ώστε όσο πιο άμεσα να μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τον επικίνδυνο ιό και την εγκληματική διαχείριση της Κυβέρνησης. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι ένα μεγάλο φιάσκο, οι εμβολιασμοί προχωρούν με ρυθμούς χελώνας, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, πως βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου, και έχει εμβολιαστεί μόλις το 15% του πληθυσμού. Πως μπορείτε να μιλάτε για κάλεσμα σε νέες/νέους να εμβολιαστούν, όταν μόλις πριν λίγες ημέρες άνοιξε η πλατφόρμα για τους 50-59 ετών. Πως μπορείτε να βαφτίζετε επιτυχία τους χιλιάδες νεκρούς, εξαιτίας των ιδεολογικών εμμονών της Κυβέρνησης να μην ενισχύσει το ΕΣΥ και των συμφερόντων που την δένουν και αναγκάζεται να μην επιτάξει τον Ιδιωτικό Τομέα Υγείας.

Όσο για τα σχόλια σας, για τα μέτρα στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία, είναι αστειότητες. Είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που μοιράζουμε rapid tests και τροποποιούμε τις οδηγίες έτσι ώστε να λένε ότι πρόκειται για self tests. Εγκαταλείψατε την προσπάθεια και την συζήτηση για επαναλειτουργία των σχολικών τάξεων και των Πανεπιστημίων, γιατί επιλέξατε να φέρετε προς ψήφιση ένα αισχρό νομοσχέδιο που φέρνει την Αστυνομία μέσα στους κοινωνικούς χώρους των φοιτητών/τριών και ταυτόχρονα ενισχύει τους ταξικούς φραγμούς και τις ανισότητες στην εκπαίδευση, ενώ αποκλείει ακόμη περισσότερους οικονομικά αδύναμους νέους/νέες από την ισότιμη πρόσβαση στο δημόσιο σχολείο.

Ειλικρινά, θα ελπίζαμε, όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες να είναι ένας εφιάλτης. Να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε και να μην υπάρχει τίποτα. Όμως η ανικανότητα και η αλαζονεία που διακατέχουν το πολιτικό προσωπικό της Κυβέρνησης, φοβόμαστε πως θα μας στοιχίσει πολύ περισσότερο, από μια απλή διακυβέρνηση.

Καλή συνέχεια, κ. Μαρινάκη. Λυπάμαι πολύ, που παρότι νέος άνθρωπος επιλέξατε να συστρατευτείτε με την πλευρά που ωθεί και άλλους συνομηλίκους μας στο εξωτερικό, και στην εργασιακή επισφάλεια στο εσωτερικό. Δεν μπορείτε να δώσετε καμία προοπτική και ελπίδα στη νέα γενιά, για αυτό αυτή θα σας ξεπεράσει οριστικά.

Θωμάς Αχταρίδης
Συντονιστής Νεολαίας ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο