2019 – 2023: Η πρώτη θητεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
25 Απρ, 2023

Κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 λέγαμε «Αυτή η φωνή, η δική σου φωνή, πρέπει να είναι στη Βουλή». Σήμερα, μετά από τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, το ΜέΡΑ25 απέδειξε με τη δράση του ότι ήταν «η δική σου φωνή στη Βουλή», αλλά και μέσα στα κινήματα και όπου αλλού χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας, που υποφέρει και αντιστέκεται! Όσο και αν αντιμετώπισε πρωτοφανή αποκλεισμό από τα ΜΜΕξαπάτησης, όσο και αν υπέστη πρωτόγνωρη και λυσσαλέα επίθεση από τα κανάλια των ολιγαρχών και τις εφημερίδες, τόσο τις φιλοκυβερνητικές όσο και τις φιλικά προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 ήταν, είναι και θα είναι εδώ, ακόμα πιο δυνατό από πριν!

Όσον αφορά τη δράση του στη Βουλή των Ελλήνων, εκτός από τη συνεχή παρουσία σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εκφράζοντας βαθιά, ουσιαστική, και δημιουργική αντιπολίτευση, η Κ.Ο. του ΜέΡΑ25:

Το ΜέΡΑ25

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι όλο το κομματικό κατεστημένο και οι ολιγάρχες-χορηγοί του έκαναν, κάνουν και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να απαλλαγούν από εμάς. Εμείς, το «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Όχι απλώς θα δώσουμε το «παρών» στη Βουλή που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, αλλά θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια συνέχισης της καταστροφής που απεργάζονται. Ακόμα πιο δυνατοί στον δρόμο, ακόμα πιο δυνατοί στη Βουλή!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο