Γιάνης Βαρουφάκης: Μου περιποιούν, 3 χρόνια τώρα, τεράστια τιμή στοχοποιώντας το πρόσωπό μου με σκοπό να απαξιώσουν την λαϊκή εντολή του Γενάρη του 2015

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Αυγ, 2018

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είχε πάλι την τιμητική του από εκπρόσωπο της τρόικας, αυτή τη φορά τον Γενικό Γραμματέα του ESM Κάλιν Γιάνσε. Συγκεκριμένα ο κ.Γιάνσε δήλωσε πως ενώ το 2014 η Ελλάδα ετοιμαζόταν για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια (κάτι μας θυμίζει αυτό), ο Βαρουφάκης την πήγε πολλά χρόνια πίσω

Εμείς απαντάμε πως όταν χτυπούν τον Βαρουφάκη χτυπούν τον ελληνικό λαό που δεν επέλεξε τους εξευτελισμένους δικούς τους. Όταν μιλούν για έξοδο το 2014/5 παραβιάζουν τους κανόνες της αριθμητικής (και να έκλεινε η συμφωνία που ο Σαμαράς επέλεξε να μην κλείσει, θα παίρναμε 7,2 δις όταν μόνο για το 2015 οι αποπληρωμές ήταν 22 δις).

Η συνεχής ενοχή της τρόικας τους κάνει να αφρίζουν και να στρέφουν τις δικές τους αμαρτίες στον ελληνικό λαό. Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σχετικά:

«Μου περιποιούν, 3 χρόνια τώρα, τεράστια τιμή στοχοποιώντας το πρόσωπό μου με σκοπό να απαξιώσουν την λαϊκή εντολή του Γενάρη του 2015. Το ζητούμενο τώρα είναι η απελευθέρωση των Ελλήνων από την Χρεοδουλοπαροικία, στην οποία η ανοησία της τρόικας σε συνδυασμό με την προσήλωσή της στην συμμαχία της με την εγχώρια ολιγαρχία έχει καταδικάσει την Ελλάδα».

Αντιμέτωποι με ολόκληρο το Μνημονιακό Τόξο, στο οποίο συμπαρέσυραν κι όσους έχουν μείνει στον Σύριζα, το ΜέΡΑ25 αντιτάσσει το πρόγραμμά του – τις 7 Τομές που είναι προαπαιτούμενα για την απελευθέρωση από την κρίση.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο