Ξαναπαραχωρούν την Αττική Οδό στα αρπακτικά – Μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
25 Απρ, 2023

Οριστικοποιήθηκε το σχέδιο της νέας σύμβασης παραχώρησης για την Αττική Οδό. Δεν πήραμε δηλαδή κανένα μάθημα από την προηγούμενη παραχώρηση σε ιδιώτη, που οδήγησε και στον τραγικό εγκλωβισμό οχημάτων και οδηγών κατά την κακοκαιρία που είχε πλήξει τότε την πρωτεύουσα.

Τότε, που το ΜέΡΑ25 είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη από Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση να δεσμευτούν για την επιστροφή της Αττικής Οδού -όπως και των υπόλοιπων οδικών αρτηριών της χώρας- στο δημόσιο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η σχετική δέσμευση ούτε από την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που προχώρησε τώρα στην νέα παραχώρηση, ούτε και από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα, που είχε θέσει τα θεμέλια γι’ αυτή την νέα παραχώρηση.

Είναι όμως πραγματικά αδιανόητο μετά από όσα συνέβησαν, κάποιοι να επιμένουν στην γνωστή και πολύ επικερδή για ορισμένους, ιδιωτικομανία, την ώρα που οι ιδιώτες που επωφελούνται αυτών των παραχωρήσεων, δεν τηρούν ούτε τα ελάχιστα για την πραγματικά ασφαλή και απρόσκοπτη χρήση των οδικών αξόνων από τους πολίτες. Μαζί με τους πολίτες λοιπόν, μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε από αυτό το έγκλημα της νέας παραχώρησης!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο