Τομέας Δικαιωμάτων: Δεν θα επιτρέψουμε σπιθαμή γης στους φασίστες – Ακυρώνουμε την εκδήλωση Κασιδιάρη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Νοέ, 2022

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζει το Σάββατο 12/11 το νέο του βιβλίο με τίτλο: Το Δόγμα των 7 Θαλασσών. Παρότι τα στελέχη και η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στη φυλακή, καταδικασμένοι ως εγκληματική οργάνωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχειρεί να επιστρέψει πολιτικά στο προσκήνιο, μέσα από το νέο του κόμμα και ουσιαστικά να διαδεχθεί τη Χρυσή Αυγή.

Η εκλογή της Μελόνι στην Ιταλία, οι επαναπροωθήσεις προσφύγων στο Αιγαίο και στον Έβρο, η δημοσκοπική άνοδος του κόμματος Κασιδιάρη, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί Πλεύρη μέσα στη δικαστική αίθουσα, το δόγμα «νόμος και τάξη» της Κυβέρνησης και η ολοένα και μεγαλύτερη αυταρχικοποίηση της πολιτικής συζήτησης από το Κράτος, τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς του, δίνουν τα κατάλληλα εργαλεία για την επιστροφή των φασιστών.

Ως Τομέας Δικαιωμάτων του ΜέΡΑ25 στηρίζουμε το κάλεσμα αντιφασιστικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 4:00μμ, έξω από την αίθουσα Αθήναιον (Λ. Αμφιθέας 61, Παλαιό Φάληρο), ώστε να αποτρέψουμε την δημόσια εκδήλωση του κόμματος Κασιδιάρη.

Η θέση των φασιστών της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο