Τομέας Αθλητισμού: Η κατρακύλα του κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Μάι, 2021

Ο κ. Αυγενάκης, μετά το Βατερλώ που υπέστη στις εκλογές των Ομοσπονδιών και στη προσπάθεια χειραγώγησής τους, τώρα προσπαθεί να ακυρώσει τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με τρόπο αυταρχικό και έχοντας συμπαραστάτη του στη δημοκρατική αυτή εκτροπή τον κ. Χρυσοχοίδη ο οποίος, με το πρόσχημα ανύπαρκτων συγκεντρώσεων και φημών περί κακού κλίματος μεταξύ των υποψηφίων, απαγορεύει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, γεγονός πρωτόγνωρο στα ελληνικά χρονικά!

Το ΜέΡΑ25 από την πρώτη στιγμή απηύθυνε έκκληση στον υφυπουργό Αθλητισμού να σταματήσει τις μικροπολιτικές πρακτικές και να αφήσει το αθλητικό κίνημα να βρει το βηματισμό του. Οι αθλητικοί σύλλογοι έχουν υποστεί τις συνέπειες της πανδημίας, η οποία έδρασε πολλαπλασιαστικά στην υποβάθμιση του αθλητισμού που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές όλων αυτών των χρόνων από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση, όχι στα λόγια αλλά στα έργα και για το λόγο αυτό ουδεμία ανάμειξη είχαμε στις εκλογές των Ομοσπονδιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Έτσι και τώρα, στις εκλογές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης παρακολουθούμε με μεγάλη μας λύπη τη προσπάθεια του υφυπουργού, ο οποίος δρα με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, να καταστρέψει το άθλημα που τόσο έχουν αγαπήσει οι Έλληνες, μας έχει δώσει χαρές και μας έχει κάνει εθνικά υπερήφανους.

Κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους της Καλαθοσφαίρισης να υπερασπιστούν το άθλημα που αγαπούν, να βάλουν στην άκρη πολιτικές σκοπιμότητες και ενωμένοι, να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα, για να μπει ένα τέλος στη παρακμή και να γυρίσει το μπάσκετ σελίδα, να αναγεννηθεί και να συνεχίσει να μας δίνει επιτυχίες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο