Το ότι ο κ. Λιβανός πιάστηκε στα πράσα για το 2007 δεν αναιρεί το γεγονός ότι και σήμερα συνεχίζονται οι ίδιες πρακτικές από τους κυβερνώντες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Φεβ, 2022

Το ότι ο μέχρι πρότινος Υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης πιάστηκε στα «πράσα» μαζί με τον γαλάζιο -μέχρι πρότινος επίσης- Δήμαρχο Σπάρτης να περιγράφουν επιχαίροντας πολιτικές που μας οδήγησαν στην πτώχευση, όπως ακριβώς φέρεται να έκανε σε άλλο βίντεο και ο νέος Υπουργός που διορίζει τώρα ο κ. Μητσοτάκης, απλώς επιβεβαιώνουν πως τελικά δεν άλλαξε τίποτα από την εποχή πριν το 2008.

Όπως και τότε, έτσι ακριβώς και σήμερα, μοιράζουν δανεικό χρήμα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο από το Κοινοβούλιο και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και έπειτα επαναπαύονται στη «λογική» του «έχει ο θεός», φίλοι μας είναι οι δανειστές θα τα βρούμε μετά τις εκλογές! Όπως και τότε λοιπόν, έτσι και σήμερα, η ολιγαρχία ξεκοκαλίζει νέα δάνεια τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός και τα παιδιά του πολλαπλάσια.

Δεν μας ξαφνιάζει λοιπόν καθόλου αυτή η παραδοχή Λιβανού, ούτε η αναφορά Δούκα, ούτε ακόμα και οι δηλώσεις Γεωργαντά, εξάλλου η ίδια η Μητσοτάκης Α.Ε. πέρα από την έντονη αντίδραση της, που όλα αυτά έγιναν ον κάμερα και διέρρευσαν στη συνέχεια και πήραν μεγάλη επικοινωνιακή έκταση, δεν έχει άλλάξει τρόπο να πολιτεύεται-ούτε και δείχνει να θέλει. Σε νηνεμίες και φυσικές καταστροφές, σε φούσκες ανόδου και χρεωκοπίες, η Νέα Δημοκρατία Μία πολιτική έχει, και Μία δικλείδα ασφαλείας: να γαντζώνεται στην εξουσία με εφόδιο και έπαθλο τα Λεφτά των Άλλων, και να θυσιάζει μία στο τόσο τον εκάστοτε «αδύναμο κρίκο» που πιάστηκε στα πράσα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο