Το ΜΕΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά για το θάνατο από εργατικό ατύχημα – εργοδοτικό έγκλημα του εργάτη στο Πέραμα

Δραστηριότητα
01 Ιούν, 2023

Αντιπροσωπεία του ΜΕΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη αποτελούμενη από τους Δημήτρη Στρατούλη υποψήφιο Βουλευτή στη Β Πειραιά, Μαρία Απατζίδου υποψήφια και πρώην βουλευτή Ανατ. Αττικής, Δήμητρα Βελέτζα και Γιάννη Περσίδη υποψηφίους βουλευτές στην Β’ Πειραιά, Στάθη Λεουτσάκο, Δέσποινα Σπανού και Θωμά Αχταρίδη μέλη της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά για το θάνατο από εργατικό ατύχημα – εργοδοτικό έγκλημα του εργάτη στο Πέραμα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε σήμερα εδώ μαζί με διαδηλωτές από το ΜΕΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη για να διαμαρτυρηθούμε μαζί  με εργαζόμενους και πολίτες του Πειραιά για το θάνατο του εργάτη στο Πέραμα. Δεν είναι εργατικό ατύχημα, είναι εργοδοτική δολοφονία, όπως πολλές άλλες τα τελευταία χρόνια, οι οποίες έγιναν με την ανοχή διαφόρων κυβερνήσεων, που διέλυσαν την εργατική νομοθεσία και κατεδάφισαν τις επιθεωρήσεις εργασίας, τις δημόσιες ελεγκτικές υπηρεσίες και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Να εφαρμοστούν τώρα οι κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας  σε όλους τους χώρους εργασίας. Να γίνει έλεγχος και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το θάνατο του εργάτη στο Πέραμα».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο