Το ΜέΡΑ25 έδωσε δυναμικό παρών στις διαδηλώσεις της ΔΕΘ

Δραστηριότητα
13 Σεπ, 2020

“Λεφτά για Εργασία, Υγεία και Παιδεία, όχι για τις τράπεζες και την Ολιγαρχία” αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε το ΜέΡΑ25 από την μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στη φετινή ΔΕΘ.

Μέλη από τις Οργανώσεις του ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης και τη Νεολαία του κόμματος, βροντοφώναξαν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας απαιτώντας από την Κυβέρνηση δαπάνες για τις ανάγκες των πολιτών και όχι για τις απαιτήσεις της ολιγαρχίας.

Όλα αυτά την ώρα που μέσα στο κτίριο της ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε ένα θηριώδες εξοπλιστικό πρόγραμμα και κάποια ισχνά μέτρα για την οικονομία, χωρίς καμία πρόνοια για τις ελλείψεις στην υγεία και την παιδεία, αλλά και χωρίς τίποτα ουσιαστικό για τα όσα διαδραματίζονται στη Μόρια.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές και αυτής της μνημονιακής Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη το ΜέΡΑ25 θα απαντήσει εμπράκτως την Τρίτη με το “Όραμα του ΜέΡΑ25 για την Ελλάδα του 2025” που θα ανακοινώσει ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης στην ομιλία του. Η εξαθλίωση, η αναξιοπρέπεια, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν θα περάσουν. Οι πολίτες θα ανατρέψουν τους κυβερνητικούς και ολιγαρχικούς σχεδιασμούς.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο