Το ΜέΡΑ25 αποχωρεί από τη συζήτηση για τον «Ηρακλή»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Ιούλ, 2021

Το ΜέΡΑ25 δεν ιδρύθηκε για να διαχειριστεί τη χρεοδουλοπαροικία λίγο καλύτερα από τη δεξιά, με ότι προβιά κι αυτή εμφανίζεται, είτε δήθεν φιλελεύθερη, είτε δήθεν αριστερή! Το ΜέΡΑ25 ιδρύθηκε για να καταργήσει το υπάρχον δοτό πλαίσιο, να καταργήσει τη χρεοδουλοπαροικία. Δεν εκπροσωπούμε τους δανειστές σε αυτό το κοινοβούλιο, δεν εκπροσωπούμε την ολιγαρχία, δεν εκπροσωπούμε τα αρπακτικά ταμεία που σήμερα νομοθετείτε υπέρ του, παρατείνοντας τον «ΗΡΑΚΛΗ». Εκπροσωπούμε την κοινωνία που χειμάζεται, εκπροσωπούμε την κοινωνία που θα δει τα σπίτια της να βγαίνουν στο σφυρί.

Το ΜέΡΑ25 δεν νομιμοποιεί ούτε καν με την αρνητική του ψήφο τη λεηλασία της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες και τα αρπακτικά ταμεία και αποχωρεί από τη διαδικασία. Καλούμε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ασφυκτιούν από τη συνθηκολόγηση της ηγεσίας τους, να μας ακολουθήσουν. Όλοι μαζί για τη ρήξη με το δοτό πλαίσιο δανειστών-ολιγαρχίας.

Έτσι έκλεισε την τοποθέτηση του ο Κρίτων Αρσένης, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του ΜέΡΑ25 από τη διαδικασία παράτασης του καταπτυστου σχεδίου «ΗΡΑΚΛΗΣ».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο