Οι συγκεντρώσεις, μεγαλειώδεις σε όλες τις πόλεις της χώρας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε πανικό, έστρεψε τα ΜΑΤ κατά του λαού που ζητά δικαίωση για το έγκλημα των Τεμπών, όπως αρμόζει σε μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί την καταστολή για να κάνει την κοινωνία να σιωπήσει.
Συνέπεια της ωμής βίας των ΜΑΤ, οι τραυματισμοί αρκετών διαδηλωτών, αλλά και του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, ο οποίος ήταν εκεί κάνοντας τη δουλειά του, καταγράφοντας τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο.
Η ευθεία βολή που δέχτηκε αποτελεί πράξη τρομοκράτησης κατά των φωτορεπόρτερ/δημοσιογράφων, αποτελεί ευθεία βολή κατά της ελευθερίας του Τύπου.
Κυβέρνηση και ολιγαρχία, μέσω των ΜΜΕ της που σιωπήσαν και σιωπούν, είναι αποφασισμένοι να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Θα αγωνιστούμε συλλογικά για τη δικαίωση των οικογενειών των θυμάτων, για την πραγματική απόδοση ευθυνών και για την εξάλειψη των αιτίων που οδηγούν σε τέτοια εγκλήματα: την ιδιωτικοποίηση, την απαξίωση και την εγκατάλειψη των δημόσιων αγαθών.
Ως ΜέΡΑ25 ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Μάριο Λώλο. Τον έχουμε ανάγκη.
Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.