Στάχτη στα μάτια τα δήθεν μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων που εξήγγειλε ο κ. Βορίδης – Άμεση καταγραφή και αποκατάσταση στο 100%

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Αυγ, 2021

Ανάμεσα στα μέτρα «στήριξης» για τους πυρόπληκτους που προανήγγειλε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης, ξεχωρίζουμε ένα που θα έκανε τη Μάργκαρετ Θάτσερ να χαμογελά με ευχαρίστηση από το Επέκεινα: μιλάμε για τους «ευνοϊκούς όρους δανεισμού με την εγγύηση του δημοσίου για την αποκατάσταση των ζημιών που προξενήθηκαν σε σπίτια!»

Η Κυβέρνηση δηλαδή επιλέγει για άλλη μια φορά και σε ένα ακόμα πρόβλημα την γνωστή της τακτική, αυτή του να φορτωθούν νέα χρέη και βάρη οι πολίτες, επειδή η πολιτεία δεν κατάφερε -ως όφειλε- να προστατέψει τις περιουσίες τους από ένα φυσικό φαινόμενο για το οποίο μέρες πριν προειδοποιούσαν οι ειδικοί.

Να αφήσει τα «τερτίπια» πάνω στα αποκαΐδια η Μητσοτάκης Α.Ε. και να να κάνει άμεσα τόσο την καταγραφή των ζημιών, όσο και την αποκατάσταση τους στο 100% από την πολιτεία. Όλα τα άλλα είναι απλά εφαρμογές της αγαπημένης ιδεολογίας της κυβέρνησης: δηλαδή της νεοφιλελεύθερης αναλγησίας που κατέστρεψε το οικοσύστημα και το κλίμα και έφτιαξε βήμα-βήμα την κόλαση που πλέον κάθε χρόνο και σε χειρότερη μορφή ζουν οι πολίτες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο