Περιοδεία στην Εύβοια – Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Μάη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Δραστηριότητα, Προς τις 9 Ιουνίου...
18 Μάι, 2024

Ο Κώστας Λαπαβίτσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθηγητής οικονομικών Πανεπιστημίου του Λονδίνου, πρώην βουλευτής, η Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλεύτρια,  τοπογράφος μηχανικός και πρώην Επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων και ο Δημήτρης Στρατούλης, γραμματέας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, νομικός, διδάκτωρ Εργασιακών Σχέσεων και πρώην υπουργός και βουλευτής θα επισκεφτούν την Εύβοια στις 20 και 21 Μάη 2024.

Τη Δευτέρα 20 Μάη, θα βρίσκονται στην Κάρυστο.

Στις 6μμ – 8μμ θα συναντηθούν με εκπροσώπους του κινήματος για την προστασία του περιβάλλοντος και συλλογικών φορέων της περιοχής.
Στις 8μμ θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», στο Χόβολη Καφέ.

Την Τρίτη 21 Μάη, στις 9 – 10πμ θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο της Καρύστου και θα έχουν συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τη Διοίκηση, ενώ στις 10 – 11πμ θα περιοδεύσουν στην κεντρική αγορά της πόλης.

Την ίδια ημέρα, Τρίτη, 21 Μάη, στη 1 το μεσημέρι, θα έχουν συνάντηση στη Χαλκίδα με εκπροσώπους των κινημάτων προστασίας του περιβάλλοντος της Εύβοιας και με τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο JOHN’S HOTEL, Αγγελή Γοβιού 9.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο