Παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την εργαλειοποίηση των ειδικών, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
21 Απρ, 2021

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα δημοσιεύματα της Κυριακής για την εργαλειοποίηση της επιτροπής των ειδικών και η Κυβέρνηση συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Έχουμε λοιπόν, για άλλη μια φορά πρώτα την συμφωνία του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο για το Πάσχα, στη συνέχεια την επικύρωση της από την Ιερά Σύνοδο, ε και στο τέλος θα πει και μια γνώμη η επιτροπή των λοιμωξιολόγων!

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά την έλευση της πανδημίας. Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί για μία ακόμα φορά να εξαγγέλλει την «αρχή του τέλους» στα μέσα του Μάιου, αλλά πλέον δεν τον πιστεύουν ούτε και τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης του, παρά το γεγονός ότι στο τέλος θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά επιρρίπτοντας τις όποιες αστοχίες στην ατομική ευθύνη των πολιτών.

Πόσο ακόμα όμως θα ανεχόμαστε αυτόν τον τραγέλαφο και αυτή την εγκληματική Κυβέρνηση που δεν ορρωδεί προ ουδενός; Είναι πραγματικά τρομακτικό πως μετά από όλη αυτή την μακάβρια πορεία ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του όχι απλώς δεν έχουν καταλάβει τίποτα, αλλά επιλέγουν να κλείνουν από τη μία τα μάτια και να ανοίγουν κιόλας από την άλλη το στόμα μιλώντας για 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμών!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο