Όταν οι δημοσιογράφοι δεν πληρώνονται από τη λίστα Πέτσα ο κ. Μητσοτάκης διασύρεται και διασύρει και τη χώρα μας διεθνώς

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Δεκ, 2021

Η τελευταία εμφάνιση του Πρωθυπουργού στην τηλεόραση του CNN και τη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ εξελίχθηκε σε τεράστιο φιάσκο και σε διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό για την πορεία του εμβολιασμού και την ευρύτερη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να κρυφτεί και να θαφτούν τεχνηέντως τα επίμαχα σημεία από τα εγχώρια μέσα της λίστας Πέτσα.

Η δημοσιογράφος ξεμπρόστιασε κανονικά τα τερατώδη ψέματα του Έλληνα Πρωθυπουργού παρουσιάζοντας και ένα σχετικό γράφημα που δείχνει τη χώρα μας ουραγό της εμβολιαστικής διαδικασίας, με το συγκεκριμένο κομμάτι του διαλόγου να μη φτάνει ποτέ φυσικά στους Έλληνες πολίτες μέσα από το καλό φιλτράρισμα των καλά πληρωμένων και «πετσωμένων» ελληνικών Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης και Εξαπάτησης.

Όποτε αναγκάζεται ο κ. Μητσοτάκης να  εμφανιστεί σε κάποιο ξένο μέσο ενημέρωσης, όπου ο/η δημοσιογράφος δεν επιλέγεται από το Μαξίμου και οι ερωτήσεις δεν έχουν προσυμφωνηθεί και φιλτραριστεί, καταρρέει πλήρως το αφήγημα της Μητσοτάκης Α.Ε. για την δήθεν ανάκτηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης της χώρας μας, αφού ο Πρωθυπουργός γίνεται απλά ρεζίλι, διασύροντας τη χώρα μας διεθνώς.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο