Ολοκληρώνεται το διαμνημονιακό έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ: Σταματάει η λειτουργία της – Απολύονται και ξεσπιτώνονται οι εργαζόμενοι

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Αυγ, 2022

Σταματάει και επισήμως η λειτουργία της επιχείρησης με στρατηγική σημασία για τη χώρα, της ΛΑΡΚΟ, μετά από τις μεθοδεύσεις της Μητσοτάκης Α.Ε. και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) που οδήγησαν την κερδοφόρα επιχείρηση στην απαξίωση και στο ξεπούλημα και τους πάνω από 1.000 εργαζόμενους της, οι οποίοι υποτίθεται θα προστατεύονταν κατά τον κ. Χατζηδάκη, στην απόλυση και στο ξεσπίτωμα.

Η κατάληξη αυτή, που έρχεται ως προαπαιτούμενο του κλεισίματος των εκκρεμοτήτων της “ενισχυμένης εποπτείας” από την Κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, καθώς πρόκειται για “εκκρεμότητα” από το 2ο μνημόνιο, την οποία και η προηγούμενη Κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να “κλείσει” , όπως διαβεβαίωνε ο κ. Τσακαλώτος την Τρόικα, καταδεικνύει το εύρος των εγκλημάτων της μνημονιακής διαδικασίας στη χώρα μας.

Μια επιχείρηση, που θα ήταν αυτή τη στιγμή απόλυτα χρήσιμη , λόγω των εξαιρετικά πολύτιμων για την πράσινη μετάβαση “προϊόντων” της, κερδοφόρα και στρατηγικά απαραίτητη για μια χώρα που δεν πρέπει να χάσει και το “τρένο” της 4ης πράσινης βιομηχανικής επανάστασης, ξεπουλιέται σε τσαρλατάνους “επενδυτές” στους οποίους χαρίζονται οι όποιες ζημίες της εταιρείας, ενώ απαλλάσσονται κιόλας από τα “βαρίδια” των εργαζομένων με τις συμβάσεις εργασίας τους.

Η ΛΑΡΚΟ κλείνει, η λειτουργία της σταματάει την ώρα που οι τιμές του νικελίου και του κοβάλτιου μεσουρανούν διεθνώς και οι εργαζόμενοι της απολύονται και ξεσπιτώνονται, την στιγμή που και η χώρα χάνει μια εθνικής και στρατηγικής σημασίας επιχείρηση. Αυτή είναι η “ανάπτυξη” του μνημονιακού τόξου για τη χώρα μας και το λαό της. Γι’ αυτό η ρήξη με το καθεστώς αυτό της Χρεοδουλοπαροικίας και των πλιατσικολόγων ολιγαρχών είναι πιο επιτακτική από ποτέ άλλοτε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο