Νεολαία ΜέΡΑ25: Εγκληματικό Υπουργείο Παιδείας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Οκτ, 2022

Η κατάσταση σε κάθε πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας είναι η ίδια. Αίθουσες και αμφιθέατρα ασφυκτικά γεμάτα λόγω απουσίας διδακτικού προσωπικού και αιθουσών. Οι τυχεροί βρίσκουν θέση στα σκαλοπάτια ανάμεσα στα έδρανα. Ένας φοιτητής έπεσε σήμερα από τον τρίτο όροφο παρακολουθώντας το μάθημα του και από τύχη δεν έχασε τη ζωή του.

Το ΑΠΘ αποτελεί τη μικρογραφία ολόκληρης της πανεπιστημιακής ζωής της χώρας. Χειροβομβίδες κρότου λάμψης από τη μία και φοιτητές πέφτουν από τα παράθυρα από την άλλη επειδή δε βρίσκουν θέση να κάτσουν. Η συνταγή της ιδιωτικοποίησης θέλει δυο απλά υλικά:

1) καταστολή και

2) υποχρηματοδότηση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να παρουσιάσει εγκατάλειψη και καταστραφεί ολοσχερώς. Όταν εξαφανιστεί η έννοια του δημοσίου πανεπιστημίου προσθέτουμε φίλους μας κολλεγιάρχες για να εμπορευματοποιήσουμε και την παιδεία.

Ένας φοιτητής παρακολουθούσε το μάθημα του για να προλάβει να τελειώσει τη σχολή στην απειλή του ν+2 και βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα. Κυρια Κεραμέως μας θέλετε φοβισμένους και τραυματισμένους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ/ΕΣ.

ΖΗΤΑΜΕ τώρα αύξηση της χρηματοδότησης.

Ζητάμε άμεση αύξηση του διδακτικού προσωπικού, βελτίωση και δημιουργία απαραίτητων υποδομών στα ελληνικά πανεπιστήμια.

ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο