Νέο ενωτικό ξεκίνημα – To νέο logo για τις Ευρωεκλογές

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Προς τις 9 Ιουνίου...
08 Απρ, 2024

Γ. Βαρουφάκης: Ήρθε η ώρα του νέου ενωτικού ξεκινήματός μας λίγο πριν τις ευρωεκλογές

Το νέο μας logo είναι το επιστέγασμα μιας γιγάντιας προσπάθειας για να ενωθούν, επί τέλους, όλες και όλοι που δεν συνθηκολογήσαμε με τρόικες, funds και καρτέλ, με τον κυβερνητισμό, με τον Νετανιάχου, τις εξορύξεις, με το ΝΑΤΟ και τους πολέμους του.

Το 2ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 έδωσε εντολή στην νέα ΚΕ και στον γραμματέα να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια τέτοια ενωτική πρωτοβουλία. Αυτό κάναμε.
Ως αποτέλεσμα της ακατάπαυστης δουλειάς μας, ο πλατύς αγωνιστικός χώρος που συμμετείχε κατέληξε σε κοινό κείμενο πλήρους πολιτικής συμφωνίας – καθώς και σε συμφωνία για συνεργασία στη βάση της μη-ηγεμονίας, της εναλλαγής, των ανοικτών και συμμετοχικών διαδικασιών.

Το αποτέλεσμα είναι πως, από σήμερα, με το πιο πάνω logo σηματοδότη, η ενωτική μας πρωτοβουλία γέννησε ένα φρέσκο, πολλά υποσχόμενο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές: ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Ανακοινώθηκαν ήδη τα -εξαιρετικά- πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου. Πρόκειται για ένα δυνατό, ελπιδοφόρο, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο το οποίο τις επόμενες μέρες θα εμπλουτιστεί κι άλλο. Πιστεύω πως και δυνάμεις που δεν ανακοίνωσαν την επίσημη ένταξή τους ως τώρα θα στηρίξουν το μόνο ενωτικό, αγωνιστικό, οικολογικό, πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς.

Από σήμερα βγαίνουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην κοινωνία για την μάχη των ευρωεκλογών.
Προχωράμε!

Γιάνης Βαρουφάκης
Γραμματέας ΜέΡΑ25
Δευτέρα 8 Απρίλη 2024

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο