ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κέρκυρας: Οι βανδαλισμοί σας δεν μας φοβίζουν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Ανακοινώσεις Οργανώσεων
19 Μάι, 2023

Για τρίτη φορά μέσα σε έξι ημέρες, άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, στην Παλαιά Πόλη στην Κέρκυρα.

Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη αντιπροσωπεύει την ανυπότακτη αριστερά που δεν φοβάται να συγκρουστεί με την παρασιτική ολιγαρχία που θεωρεί ότι κρατά τα κλειδιά αυτής της χώρας, που έρχεται σε ρήξη με την μνημονιακή συναίνεση της απουσίας εναλλακτικής.

Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη είναι ο εκφραστής της ανυπακοής και της ανατροπής στην ιερή, ποτισμένη με αίμα, αγωνιστική παράδοση αυτού του τόπου.

Δεν μας εκπλήσσουν επομένως ούτε οι τραμπουκισμοί, ούτε η δαιμονοποίηση των θέσεων μας, ούτε οι λίβελοι, ούτε οι αποκλεισμοί από τα κανάλια των ολιγαρχών.

Ο πανικός σας επιβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο

Όσες φορές και αν βανδαλίσετε το εκλογικό μας περίπτερο , όσες φορές και να επιχειρήσετε πράξεις εκφοβισμού, εμείς θα παραμένουμε απέναντι..

Απέναντι στην ερημοποίηση, στην μετανάστευση των νέων, στην φίμωση, στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, στην απόλυτη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, επιλέγουμε τη ρήξη και τη σύγκρουση.

Για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κέρκυρας

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο