ΜέΡΑ25-DiEM25 για Μπέρμποκ και Μπορέλ: Η ΕΕ διολισθαίνει στον επίσημο ρατσισμό

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Οκτ, 2022

Το χτεσινό κρεσέντο μισανθρωπισμού της «πράσινης» Μπέρμποκ και του «σοσιαλδημοκράτη» Μπορέλ απόδειξη πως η Ακροδεξιά διοικεί πλέον, έμμεσα, την ΕΕ

Μπορεί η Ακροδεξιά να υποσκάπτει το μέλλον της Ευρώπης με τον μισανθρωπισμό της όμως την ανταγωνίζονται επάξια οι δήθεν φιλελεύθεροι, ακόμα κι οι Γερμανοί Πράσινοι. Φαεινό παράδειγμα δύο χυδαίες χτεσινές δηλώσεις υψηλά ιστάμενων ιθυνόντων της ΕΕ.

Η Αναλένα Μπέρμποκ, Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και συμπρόεδρος των Πρασίνων στη Γερμανία, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο δολοφονικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε πως έτσι «τα παιδιά της Γερμανίας έχουν φαγητό στο τραπέζι τους»! Το ότι από τέτοια όπλα έχουν χάσει τη ζωή τους, ή έχουν ακρωτηριαστεί, δέκα χιλιάδες παιδιά στην Υεμένη διέφυγε της «ευαισθησίας» της «Πράσινης» κας Μπέρμποκ.

Ο Ζόζεπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ (κάτι σαν Υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ), την ίδια μέρα παρομοίαζε την Ευρώπη ως «ένα ωραίο κήπο» και τον υπόλοιπο κόσμο ως μια «επικίνδυνη ζούγκλα που προσπαθεί να εισβάλει στον ειδυλλιακό κήπο μας». Δηλαδή, αν ήταν ακροδεξιός ρατσιστής υπέρμαχος της ελεεινής ιδεολογίας περί «καθαρότητας των ευρωπαίων», τί χειρότερο θα είχε ξεστομίσει;

Είναι γεγονός: Η ΕΕ διολισθαίνει στον επίσημο ρατσισμό, στον τοξικό μισανθρωπισμό, στην ελεεινή ιδεολογικοποίηση εγκλημάτων όπως η πώληση όπλων σε δολοφονικά καθεστώτα ή οι επαναπροωθήσεις. Με πολιτικούς όπως η Μπέρμποκ και ο Μπορέλ στην εξουσία, η Ακροδεξιά δεν έχει καν ανάγκη να κερδίζει εκλογές!

To DiEM25, το ΜέΡΑ25 και το MERA25 (το αδελφό μας κόμμα στη Γερμανία) καταδικάζουμε όχι μόνο αυτές τις αποκρουστικές δηλώσεις, όχι μόνο απαιτούμε την παραίτηση των Μπορέλ και Μπέρμποκ, αλλά και στηλιτεύουμε τον ενορχηστρωμένο μισανθρωπισμό που διαπερνά πλέον ολόκληρο το ευρωπαϊκό κατεστημένο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο