Έκδοση Ασάνζ στις ΗΠΑ: Μελανή μέρα για την Βρετανική Δικαιοσύνη

Συνεντεύξεις - videos
10 Δεκ, 2021

Με την απόφασή του υπέρ της έκδοσης του Τζούλιαν Ασανζ στις ΗΠΑ, το Ανώτατο Δικαστηρίο της Βρετανίας έχασε μοναδική ευκαιρία να διασώσει την τιμή και την υπόληψη της Βρετανικής δικαιοσύνης μετά από τόσα χρόνια συνενοχής της στην προσπάθεια εξόντωσης, δολοφονίας ουσιαστικά, ενός ανθρώπου του οποίου το μόνο «έγκλημα» ήταν να μας διαφωτίσει για τα εγκλήματα που κάνουν οι ηγεμόνες της «φιλελεύθερης» Δύσης πίσω από την πλάτη μας στο όνομά μας.

Από σήμερα, κανείς πραγματικά φιλελεύθερος άνθρωπος, κανείς δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να κοιμάται – πόσο μάλιστα να εργάζεται – ήσυχος.

Από σήμερα, οι αρχές των ΗΠΑ θα μπορούν να απαγάγουν από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εξοντώνουν σε φυλακές τύπου Γκουαντάναμο δημοσιογράφους που τόλμησαν να ξεμπροστιάσουν τον Αμερικανικό στρατό ή την CIA για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το DiEM25, το ΜέΡΑ25 και η Προοδευτική Διεθνής δεν το βάζουμε κάτω. Θα μεταφέρουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ στο αμερικανικό έδαφος με παράλληλες καμπάνιες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου.

Ο αγώνας για να σωθεί η ελευθερία λόγου και τύπου συνεχίζεται.

Ο αγώνας για να σωθεί ο Τζούλιαν συνεχίζεται.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο