Μ. Κριθαρίδης: Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών οργανώνεται από το Μνημονιακό Τόξο το σχέδιο της λεηλασίας του ελληνικού λαού

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
11 Μάι, 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες και για μία εβδομάδα το «Νταβός της Μνημονιακής Ελλάδας», ή όπως παραπλανητικά τιτλοφορείται επίσημα, το «6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών».

Σε αυτή τη «Ναυρχίδα της Λεηλασίας», οι συμμετέχοντες, δηλαδή σύσσωμα τα κόμματα του Μνημονιακού Τόξου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) όπως και οι μπροστάρηδες των μέσων μαζικής εξαπάτησης της ολιγαρχίας, θα επιδοθούν στην τελειοποίηση όλων των βάρβαρων, αντιλαϊκών, μνημονιακών πολιτικών, εμβάθυνσης της χρεοδουλοπαροικίας και εμπέδωσης της χώρας μας ως αποικίας χρέους, ως υποχείριου της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα.

Το συγκεκριμένο φόρουμ γεννήθηκε άλλωστε μεσούσης της μνημονιακής διαδικασίας και «ευλογείται» από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που από τη θέση της στο ΣτΕ ακόμα έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια.

Οι πολίτες εκεί έξω, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι, το μόνο που έχουν να περιμένουν από τις ζυμώσεις του συγκεκριμένου φόρουμ είναι το τι μέγεθος λιοντάρια θα τους ξαμολήσει αυτό το σύγχρονο Κολοσσαίο.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο