Μ. Κριθαρίδης: “Λίστα Κικίλια” για τους καναλάρχες η στρατηγική της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό του πληθυσμού

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
27 Δεκ, 2020

Η Κυβέρνηση με την άφιξη της πρώτης παρτίδας των δόσεων του εμβολίου, φαίνεται πως έβαλε μπρος την “εθνική στρατηγική για τον εμβολιασμό”. Δεν έφτιαξε φυσικά, δημόσιο δίκτυο κέντρων καθολικού εμβολιασμού, όπως προτείνει το ΜέΡΑ25 και όπως άλλωστε δεν είχε δημιουργήσει ούτε το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ στον πληθυσμό, πέρα από μία “τεστολοταρία”. Ούτε προσέλαβε υγειονομικό προσωπικό για να στελεχώσει τις ανάγκες της εξέλιξης της πανδημίας και του εμβολιασμού του πληθυσμού.

Ο Υπουργός Υγείας όμως, ως άλλος Άγιος Βασίλης, φρόντισε την παραμονή των Χριστουγέννων να εγκρίνει με απόφαση του νέα λίστα αυτή τη φορά “Κικίλια”, όχι “Πέτσα”, ύψους 18,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κανάλια! Φαίνονται δυστυχώς για ακόμα μία φορά ποιες είναι οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι το ΕΣΥ, ούτε καν φυσικά το εμβόλιο ως δημόσιο αγαθό, είναι η παρασιτική ολιγαρχία και τα παχυλά της συμφέροντα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο