Μ. Κριθαρίδης: Κάθε μέρα οι πολίτες βιώνουν και ένα νέο φιάσκο της Κυβέρνησης όσον αφορά τα τεστ, τις αναρρωτικές άδειες και τα δικαιώματα τους

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Ιαν, 2022

Δεν έχει τέλος το αλαλούμ της Κυβέρνησης όσον αφορά τα τεστ για τον κορωνοϊό και τις αναρρωτικές άδειες των εργαζομένων. Σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ δήλωσε πως το θετικό ράπιντ τεστ ναι μεν είναι αρκετό για να αποδεικνύει κανείς ότι νόσησε, δεν είναι όμως αρκετό και για να λάβει τα χρήματα που δικαιούται κατά την αναρρωτική του άδεια! Την ίδια στιγμή παρά το γεγονός ότι η περιβόητη ΚΥΑ της κας Γκάγκα για την δυνατότητα απουσίας από την εργασία με θετικό ράπιντ έχει εκδοθεί και παρά το ότι ο κ. Πλεύρης εξαγγέλλει ότι θα χορηγείται και πιστοποιητικό νόσησης για τους εμβολιασμένους με θετικό ράπιντ τεστ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κυβέρνησης παραμένει ανενημέρωτη, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν οι ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών για ένα τεστ. Ένα τεστ που συνεχίζουν να πληρώνουν αδρά, όσο κι αν έχει γίνει διεθνώς περίγελος πια ο κ. Γεωργιάδης, με τις αστειότητες και τις αθλιότητες του για τη διενέργεια pcr σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ μέχρι και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να εξασφαλίσει τεστ σε χαμηλότερη τιμή από αυτήν που εξασφαλίζει ο φερόμενος ως Υπουργός Ανάπτυξης της χώρας για τους πολίτες. Είναι τόσο τραγική και παταγώδης η αποτυχία της Κυβέρνησης.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να περιορίσει τον Υπουργό του, που διασύρει τη χώρα διεθνώς και να σταματήσει αυτό το μπάχαλο στα τεστ που βιώνουν οι πολίτες.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο