Λίλα Λιναρδάτου

Εθνικές Εκλογές 2019
26 Ιούν, 2019

[vc_single_image image=”5632″ img_size=”full” alignment=”center” ]Η Ολυμπία – Αγγελική (Λίλα) Λιναρδάτου κατάγεται από την Κεφαλονιά,  γεννήθηκε, ζεί κι εργάζεται στην Αθήνα.

Είναι μάχιμη δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές (Ε.Α.Π.) στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Εδώ και μία δεκαετία, ως νομική σύμβουλος της καταναλωτικής οργάνωσης «ΕΚΠΟΙΖΩ» (Ένωση Καταναλωτών η Ποιότητα της Ζωής), έχει εξειδικευτεί  στο Δίκαιο Προστασίας  του Καταναλωτή και στο Δίκαιο της Υπερχρέωσης, λαμβάνοντας μέρος ως ομιλήτρια/εισηγήτρια σε εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια για τα δικαιώματα των καταναλωτών και επίσης για την εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ενώ έχει συχνή παρουσία στα Μ.Μ.Ε για σχετικά νομικά θέματα.

Στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας, πέραν των ανωτέρω αντικειμένων, δραστηριοποιείται – κυρίως – στο ευρύτερο φάσμα του Αστικού Δικαίου  (ιδίως με υποθέσεις ακινήτων, σωματείων,  πολιτιστικών οργανισμών και ιδρυμάτων μα και οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου).

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο