Κύριε Χρυσοχοΐδη, εφαρμόζετε τον ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Νοέ, 2019
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

Μήνυμα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από το ΜέΡΑ25

Κύριε Χρυσοχοΐδη, εφαρμόζετε τον ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!

Ασκείτε ακροδεξιές και ρατσιστικές πολιτικές, με καταστολή και αποτροπή οι οποίες πέραν του απάνθρωπου χαρακτήρα τους, είναι και εντελώς μη αποτελεσματικές. Καθώς ούτε οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται θα μειωθούν ή θα αποθαρρυνθούν με ένα τέτοιο άθλιο καθεστώς το οποίο ωστόσο δεν συνιστά εμπόδιο σε έναν κατατρεγμένο και κυνηγημένο, ο οποίος το μόνο που αποζητά είναι με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος να αποδράσει από την κόλαση στην οποία ζει.Οπότε ούτε και εσείς θα επιτύχετε κάτι ουσιαστικό πέρα από τα διαπιστευτήρια μισανθρωπισμού που δίνετε.

Υπό το μανδύα της προστασίας ανθρώπων-κουρελιών που μισοπνιγμένοι ξεβράζονται στα παράλια μας προωθείτε την περαιτέρω εξαθλίωσή τους ως πολιτική αποτροπής άλλων αφίξεων.

ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ τους ξένους και, έτσι, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ τους έλληνες (γιατρούς, αστυνομικούς, πολίτες).

Οι πολιτικές αυτές δηλαδή το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή σε ανθρώπους που έχουν ήδη υποφέρει πολλά, ενώ παράλληλα στρατεύετε σε αυτό το έγκλημα σας τους ανθρώπους που υπηρετούν στον ελληνικό κρατικό μηχανισμό που με αποτροπιασμό θα αναγκαστούν να πράξουν το “καθήκον τους”, όσο εσείς παράλληλα εμποτίζετε με περισσότερο ρατσισμό και ξενοφοβία τους πολίτες για να πείσετε για τις πολιτικές σας.

Οποιαδήποτε προσπάθειά σας να ταυτίσετε τον ελληνικό λαό με τις Μόριες, με τον δικός σας ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ θα βρει στο ΜέΡΑ25 τον μεγαλύτερο αντίπαλο.

Δεν θα σας αφήσουμε να καταφέρετε ένα ακόμα χτύπημα σε αυτούς τους ανθρώπους λες και δεν τους αρκούν ήδη τα όσα τους επιφύλασσε ο πόλεμος, η πείνα και οι κακουχίες. Επιπλέον θα εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια σας να επιφέρετε ένα ακόμα πλήγμα στην ελληνική κοινωνία προσπαθώντας να την καταστήσετε συνένοχη στο έγκλημα σας. Έγκλημα κατά της λογικής, έγκλημα κατά της ανθρωπιάς, κατά της ανθρωπότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αλλά βέβαια εσείς, κε Χρυσοχοΐδη, που πράξατε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά των ανθρώπινων δικαιωμάτων πανευρωπαϊκά την τελευταία δεκαετία, ως υπουργός του ΠΑΣΟΚ όταν διασύρατε τις οροθετικές γυναίκες, τα γνωρίζετε καλά αυτά, μην ξαναναφερθείτε λοιπόν εσείς σε ανθρώπινα δικαιώματα.


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ | ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αλλά και Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

Το ΜέΡΑ25 ανέδειξε έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ της νόμου και του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ: Προβλέπει στον Αναπτυξιακό Νόμο δημόσιες επενδύσεις για νέα κλειστά hot spots, νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης! Αυτό είναι το όραμά τους για την ανάπτυξη στη χώρα: Ανάπτυξη της Υποανάπτυξης και του Αναποτελεσματικού Μισανθρωπισμού.

Τόσο μεγάλος είναι ο κυνισμός της Κυβέρνησης και την ντόπιας παρασιτικής ολιγαρχίας. Τόσο μεγάλη είναι η αδιαφορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα όσα λαμβάνουν χώρα σε ένα κράτος μέλος της, ή μήπως δεν συνιστούν αδιαφορία αλλά συμμετοχή και συνενοχή; Μήπως και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση που πρώτα κατέστησε “ισχυρό παίχτη” και εκβιαστή τον κ.Ερντογάν, τώρα φαντασιώνεται και την ανάπτυξη της χρεοδουλοπαροικίας μας με “επενδύσεις” σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, στην απανθρωπιά, στον ευτελισμό αυτών των ανθρώπων και την καταπάτηση τόσο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, όσο και του φιλόξενου πνεύματος της ελληνικής κοινωνίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο