Κύριε Μητσοτάκη σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Μαρ, 2021

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώνοντας τους πολίτες ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Η Κυβέρνηση που καταψήφισε τον νόμο επέκτασης αναδοχής παιδιού στα ομόφυλα ζευγάρια, η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που επίστησε την προσοχή των πολιτών διότι «βίγκαν, λεσβίες, παγανίστριες και μάγισσες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη λεσβιακή τους βιγκανικότητα στους φιλήσυχους νοικοκύρηδες χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες», η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα που μας ενημέρωσε ότι «τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα», η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι οι διεμφυλικοί θέλουν να αλλάξουν φύλο επειδή υποκινούνται από εξωγήινους στον Υμηττό, αυτή η κυβέρνηση μας είπε ότι «εργάζεται για μια σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα που δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της».

Δεν παρέλειψε δε να μας ενημερώσει ότι η επιτροπή θα εργαστεί μέχρι το… 2023 για να μπορέσουν υπουργεία και φορείς να ορίσουν τους στόχους και τις δράσεις τους ώστε να υλοποιήσουν τις πολιτικές για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες. Οι θεσμικές διεκδικήσεις της κοινότητας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε νομοσχέδιο προς ψήφιση και η μόνη «εθνική στρατηγική» που χρειάζεστε είναι αυτή που θα σας εναρμονίσει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο