Κώστας Μπιτσάνης: Η Δημοκρατία πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο κ. Μητσοτάκη αλλιώς δεν υπάρχει

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Φεβ, 2021

Ο συντονιστής της κεντρικής επιτροπής του ΜέΡΑ25 Κώστας Μπιτσάνης στη δήλωσή του σχετικά με την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η υγεία του καταδικασμένου Δημήτρη Κουφοντίνα τονίζει: «Η κοινωνία εξάντλησε τα επιχειρήματα και την απαίτησή της για Κράτος Δικαίου» ενώ κλείνοντας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μην ελπίζετε σε συνενόχους, συνεργούς ή συνηγόρους. Είστε μόνοι σας σ’ αυτό το έγκλημα κατά του Κράτους Δικαίου και του Πολιτισμού. Η Δημοκρατία πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο κ. Μητσοτάκη αλλιώς δεν υπάρχει»

Εδώ ολόκληρη η δήλωση του συντονιστή του ΜέΡΑ25 Κώστα Μπιτσάνη:

«Η κοινωνία εξάντλησε τα επιχειρήματα και την απαίτησή της για Κράτος Δικαίου. Το διακύβευμα δεν ήταν οι προϋποθέσεις μετάταξης ενός κρατουμένου αλλά η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας και η βασική αξία της ανθρώπινης ζωής. Η κυνική Κυβέρνηση δεν ακούει τίποτα, γιατί κυριαρχείται από το δικό της αυταρχικό σύνδρομο και την απόφαση για εκδίκηση. Διαπράττει έναν προμελετημένο φόνο εν ψυχρώ.
Μην ελπίζετε σε συνενόχους, συνεργούς, ή συνηγόρους. Είστε μόνοι σας σ’ αυτό το έγκλημα κατά του Κράτους Δικαίου και του Πολιτισμού. Η Δημοκρατία πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο κ. Μητσοτάκη αλλιώς δεν υπάρχει».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο