Κλέων Γρηγοριάδης: Δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Φεβ, 2023

Για παροχή εξηγήσεων στον Εισαγγελέα δια της Πταισματοδίκη όσον αφορά την μήνυση του κ. Αλαφούζου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, βρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσαν:

Γιάνης Βαρουφάκης, Γραμματέας του ΜέΡΑ25

Την περασμένη Παρασκευή, 24 Φλεβάρη, οι ΝΥΤ είχαν ένα τεράστιο θέμα για τον Αλαφούζο, για τον Μαρινάκη, για την απίστευτη τοξική υποκρισία τους, από τη μία μεριά να κατηγορούν ως Πουτινάκια όποιον τολμάει να μιλήσει για ειρήνευση, -όχι υπέρ του Πούτιν, κανείς μας δεν μιλάει υπέρ του Πούτιν, πρώτοι τον καταδικάσαμε τον Πούτιν και πολλές δεκαετίες πριν- καταδικάζεται από τον κ. Αλαφούζο και από τον κ. Μαρινάκη, από τα παλιοκάναλά τους ως θεραπαινίδα του Πούτιν και ταυτόχρονα είναι οι μεγαλύτεροι μεταφορείς ρωσικού πετρελαίου του κ. Πούτιν στον κόσμο, άρθρο των ΝΥΤ, όχι σε καμία κομμουνιστική φυλλάδα εδώ στην Ελλάδα η στην Κίνα.

Σήμερα, είμαστε εδώ με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη για τον απλούστατο λόγο ότι τον σέρνει ο κ. Αλαφούζος με μήνυση την οποία, βεβαίως, έχει και τη πολιτική κάλυψη της Μητσοτάκης Α.Ε., γιατί είπε από το βήμα της Βουλής αυτά που γράφει η ΝΥΤ. Εκεί έχει καταντήσει η ελληνική κοινοβουλευτική αστική μας Δημοκρατία. Πρόκειται για ένα όνειδος, ο κοινοβουλευτισμός δεν υπάρχει ουσιαστικά στην Ελλάδα, είναι ένα παραμύθι.

Σήμερα, ξεκινάει μια διαδικασία που θα κριθεί η ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί η ελληνική Δικαιοσύνη θα ταχθεί υπέρ της δικαστικής οδού προς τον φασισμό, γιατί αυτό κάνει ο κ. Αλαφούζος μηνύοντας βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Κοινοβουλευτικού κόμματος γιατί είπε την αλήθεια και από το βήμα της Βουλής.

Εδώ κρίνεται το μέλλον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής ΜέΡΑ25

Κάθε φορά που οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 αποκαλύπτουν από το βήμα της Βουλής και μάλιστα με ονοματεπώνυμα την κατάπτυστη συμπεριφορά και τη δράση των Ελλήνων εφοπλιστών-καναλαρχών-ιδιοκτητών των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων δεν φοβούνται τίποτα και δεν εκβιάζονται από κανέναν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο