Κλείσιμο εκστρατείας με συζήτηση στα social media

Δραστηριότητα, Προς τις 9 Ιουνίου...
07 Ιούν, 2024

Με χρήστες του Χ (twitter), του Τικ Τοκ και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων συνομίλησαν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάνης Βαρουφάκης και υποψήφιοι του ΜέΡΑ25 σε μια πρωτοβουλία που σημείωσε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, κλείνοντας έτσι την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές του 2024.

Ειδικά στο Tik Τok η εκδήλωση είχε περισσότερα από 30.000 views.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά: Γιάνης Βαρουφάκης, Κλέωνας Γρηγοριάδης, Ερικ Εντμαν, Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di), Μαρία Καρακίτσου, Πάολα Ρεβενιώτη και Αλέξης Σμυρλής ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις δυνατότητες παρέμβασης μέσω του ευρωκοινοβουλίου, σε ζητήματα όπως τα εργασιακά, τα περιβαλλοντικά, τα θέματα δημοκρατίας και λειτουργίας της δικαιοσύνης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι υποψήφιοι απάντησαν σε περισσότερες από 50 ερωτήσεις χρηστών των κοινωνικών δικτύων για όλα τα θέματα της πολιτικής ατζέντας σε on-line σύνδεση από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πατησίων στην Αθήνα. Στη συζήτηση συμμετείχαν χρήστες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο