Καταγγέλλουμε την αναίτια προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ. του Πέτρου Κωνσταντίνου και την κατασκευή ψευδούς κατηγορητηρίου σε βάρος του

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Ιούλ, 2022

Καταγγέλλουμε την αναίτια προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ. του δημοτικού σύμβουλου και επικεφαλής της παράταξης “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας” Πέτρου Κωνσταντίνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας γιατί συμμετείχε σε διαμαρτυρία για να μην κοπεί το ρεύμα στα γραφεία της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» στην Ομόνοια όταν υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ κάλεσε την άμεση δράση.

Καταγγέλλουμε ακόμα την προσπάθεια κατασκευής ενός ακόμα ψευδούς κατηγορητηρίου σε βάρος ανθρώπων που αντιστέκονται στις φτωχοποιητικές πολιτικές της Μητσοτάκης Α.Ε..

Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια εκφοβισμού με στόχο την ακτιβιστική και κινηματική δράση, καθώς η διαμαρτυρία αφορούσε τη συνολική προστασία των λαϊκών νοικοκυριών από τις διακοπές ρεύματος που πραγματοποιούν οι ιδιωτικές πια αυτές εταιρείες μετά το ξεπούλημα τόσο της ενέργειας, όσο και των δικτύων της διαχρονικά από όλες τις μνημονιακές Κυβερνήσεις.

Στο Α.Τ. Ομόνοιας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης για να δηλώσει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στο διωκόμενο και να καταγγείλει τις απαράδεκτες αυτές και αδιανόητες πρακτικές του κατασταλτικού κράτους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε συμπαιγνία με την κρατικοδίαιτη παρασιτική ολιγαρχία που νέμεται την ενέργεια στη χώρα μας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο