Καμία Συγκάλυψη στο Έγκλημα: Πέμπτη 23/3, Σύνταγμα, 6:30μμ

Δραστηριότητα
22 Μαρ, 2023

Μετά το έγκλημα στα Τέμπη ο λαός έχει ξεσηκωθεί:

Η νέα γενιά, από το μαθητικό κίνημα μέχρι τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και τα ευάλωτα νοικοκυριά, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους μετά την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών, απορρίπτουν την Ελλάδα της διαφθοράς, της εξάρτησης, της εκμετάλλευσης, της αναξιοκρατίας, της ολιγαρχίας, των ιδιωτικοποιήσεων.

Η άθλια μνημονιακή πολιτική σπασίματος-απαξίωσης-ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας έδειξε και στον τελευταίο άνθρωπο στη χώρα τα δολοφονικά αποτελέσματα της.

Η ακόμα αθλιότερη κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε κι αυτή πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η συγκάλυψη και η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας

Εμείς συνεχίζουμε να κινητοποιούμαστε μαζί με τον λαό.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να επιστρέψει στη χώρα η λογοδοσία και να οδηγηθούν στα δικαστήρια όλοι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές σπασίματος-απαξίωσης-ιδιωτικοποίησης των δημόσιων εταιρειών κοινής ωφέλειας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ανήκουν στο λαό οι δημόσιες υποδομές, το ρεύμα, οι μεταφορές, το νερό καθώς και τα δημόσια αγαθά όπως η παιδεία και η υγεία.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, καλούμε όλες και όλους, στις 6:30μμ, στο Σύνταγμα.

Καμία Συγκάλυψη στο Έγκλημα.
Καταδίκη των πραγματικών ενόχων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο