Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό: Πέμπτη 6/7, Πρεσβεία Ισραήλ, 6:30μμ

Δραστηριότητα
06 Ιούλ, 2023

Το φασιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφονεί ξανά. Αυτή τη φορά επιτέθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Τζενίν, στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης με ανυπολόγιστο αριθμό νεκρών και τραυματιών, ακόμη και μικρών παιδιών.

Πρόκειται για μια συνέχιση του στρατιωτικού και οικονομικού πολέμου που έχει κηρύξει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, με τη στήριξη του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα χιλιάδες άδικες φυλακίσεις, σφαγές αμάχων και δεκάδες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Δυστυχώς, η ελληνική Κυβέρνηση -και αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες- συνεχίζει να διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ, νομιμοποιώντας και στηρίζοντας τις βάρβαρες φονικές επιθέσεις και πολιτικές.

Ως ΜέΡΑ25 καλούμε, κάθε έναν και κάθε μία, δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη της χώρας, την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 6:30μμ, στην Πρεσβεία του Ισραήλ (Λεωφόρος Κατεχάκη και Λ. Κηφισίας), για να φωνάξουμε ότι πρέπει να σταματήσει η στήριξη του κράτους-απαρτχάιντ από την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και να διαμαρτυρηθούμε για τις επιθέσεις στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη και τους χιλιάδες νεκρούς.

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο