Κ. Γρηγοριάδης στο Ράδιο ΜέΡΑ για την μήνυση Αλαφούζου: Θα τους ταράξουμε στη δημοσιότητα για τα ανομήματα τους

Ράδιο ΜέΡΑ
21 Οκτ, 2022

Στο Ράδιο ΜέΡΑ και στην εκπομπή Veto με τους Δημήτρη Λιάπη και Θοδωρή Βαρβαρέσσο-Δρόσο μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Κλέων Γρηγοριάδης για την μήνυση που δέχθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σημεία από την συνέντευξή του:

Σήμερα επιτέλους έχω το πρώτο μου πολιτικό παράσημο. Σκοπεύω να δίνω δημοσιότητα στις κλοπές που κάνουν στον ελληνικό λαό και κάθε δικαστική μάχη που θα δώσουμε θα δώσει μεγαλύτερη δημοσιότητα στην τεχνοτροπία και την μεθοδολογία με την οποία καταληστεύουν τον λαό μας και αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μας. Είναι παράσημο για οποιονδήποτε έντιμο άνθρωπο και αξιοπρεπή σε αυτήν την γη να τον μηνύει κάποιος με το ήθος του Γιάννη Αλαφούζου.

Πριν τρεις μέρες ο κ. Λάτσης, η πατρόνα των ολιγαρχών σε σχέση με τον κ. Αλαφούζο που είναι η ορντινάντσα τους, ευχαρίστησε δημόσια χωρίς να ντρέπεται ούτε ο ίδιος, ούτε οι αποδέκτες των ευχαριστιών του, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, για την βοήθεια που του προσφέραν στο Ελληνικό. Τα 6 δις δηλαδή που κλέψανε από τον ελληνικό λαό και του τα δώσαν δανεικά κι αγύριστα.

Και ακριβώς τρεις μέρες μετά η ορντινάντσα τους, βγήκε να κάνει μήνυση όχι στον Κλέωνα Γρηγοριάδη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, αλλά στο ΜέΡΑ25. Η πραγματικότητα αυτής της εικόνας, αυτής της αντίστιξης, είναι καταλυτική σε όποιον δεν θέλει να κλείσει τα μάτια του. Αυτοί ευχαριστούν τους αρχηγούς των μνημονιακών κομμάτων που θα συνεργαστούν αν χρειαστεί τους επόμενους μήνες.

Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι επειδή χρειάζομαι υποστήριξη, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι το δίκιο είναι με το ΜέΡΑ25, αλλά γιατί είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες «αφορμές» για να συμμετέχουν οι πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί μία ακόμα αφορμή στους ανθρώπους να αντιδράσουν κατά αυτής της σαπίλας, κατά αυτής της χυδαιότητας, κατά αυτής της απόλυτης απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.

Νομίζει ο κ. Αλαφούζος ότι μπορεί να μηνύει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κόμματος, επειδή είπε την αλήθεια, διότι περί αυτού πρόκειται. Βαράει μια ντουφεκιά ο κ. Αλαφούζος μπας και τρομάξω, αλλά προφανώς δεν με ξέρει. Ας ρώταγε αν δεν ήξερε, διότι όταν τα βάζεις με την αλήθεια και την δικαιοσύνη, χάνεις και συντρίβεσαι, γίνεσαι περίγελος και ξεφτιλίζεσαι.

Είναι το πρώτο μου παράσημο, όχι από τον συγκεκριμένο, δεν το προσωποποιώ, αλλά επειδή προέρχεται από παρασιτικότατο ολιγάρχη της πατρίδας μας, που ρουφάει το αίμα της χώρας μας και ζει παρασιτικά ως τσιμπούρι και ρουφάει το αίμα των συμπατριωτών μας, εναντίον των ανθρώπων που είναι γύρω μας και οι οποίοι πεινάν και κρυώνουν και θα πεινάσουν περισσότερο.

Ο κ. Αλαφούζος λοιπόν, έχει το θράσος να καταθέτει αυτή τη μήνυση εναντίον Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου που απλώς είπε την αλήθεια και γνωρίζει πολύ καλά ότι λέω την αλήθεια, ξέρει τα ανομήματα του, ξέρει ότι διακινεί μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες εφοπλιστές το πετρέλαιο του κ. Πούτιν και συνεχίζουν απτόητοι οι διάφοροι Αλαφούζοι αυτής της χώρας να κάνουν τη δουλίτσα τους την αιματοβαμμένη και δεν ντρέπονται καθόλου να μηνύουν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κόμματος που από το βήμα της Βουλής είπε το αυτονόητο.

Θα τους ταράξουμε στη δημοσιότητα, στα ανομήματα τους.

Εγώ αν τολμήσει να με καλέσει ο ΣΚΑΙ μαζί με τον κ. Αλαφούζο, με μεγάλη χαρά θα πάω και θα αποδείξω τα ανομήματα του μαζί με τους άλλους Έλληνες εφοπλιστές, που είναι ηθικοί αυτουργοί του κ. Πούτιν, βοηθώντας τον να αλωνίζει ψυχές και σώματα. Εμάς μας λένε “πουτινάκια” μόλις πούμε ότι το ΝΑΤΟ έχει εμπλέξει την Ουκρανία σε αυτήν την επικίνδυνη ιστορία δίχως τέλος.

Είχα πει στη Βουλή των Ελλήνων ότι «καθάρματα» πρέπει να λέγονται στη Βουλή όσοι κάνουν τέτοια δουλειά και προσυπογράφω και σήμερα αυτή την φράση.

Έχει πραγματικά ενδιαφέρον πόσο θράσος έχουν μερικοί-μερικοί, σαν τον κ. Αλαφούζο. Θα χαρώ να τον αντιμετωπίσω σε «ντιμπέιτ», θα χαρώ να τον αντιμετωπίσω σε αίθουσα δικαστική, θα χαρώ να τον αντιμετωπίσω όπου θέλει, ακόμα και ένα μονότερμα τον παίζω.

Εμείς χαιρόμαστε γιατί μόλις αποδείχτηκε ότι είμαστε ο μεγαλύτερος εχθρός της παρασιτίας στην Ελλάδα, οπότε συνεχίζουμε με τον αγώνα μας ψηλά.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο