Η Νεολαία ΜέΡΑ25 οργανώνεται και εξελίσσεται

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Μαρ, 2021

Η Νεολαία ΜέΡΑ25 προχωράει σε οργανωτική συγκρότηση, αποκτώντας βαθύτερες και αμεσότερες, πανελλαδικής έκτασης, διαδικασίες. Το επόμενο 14ημερο θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συναντήσεις και συνελεύσεις μελών και φίλων της Νεολαίας σε όλη την επικράτεια. Το Σάββατο 20/03 η αρχή θα γίνει με την Θεσσαλία, ενώ την Κυριακή 21/03 σειρά θα έχει η Δυτική Ελλάδα.

Ένα ακόμη βήμα, στο δρόμο προς την ουσιαστική ίδρυση, ήταν η σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής Νεολαίας η οποία θα έχει στις αρμοδιότητες και τις ευθύνες της, την δημιουργία Δικτύων Νέων αλλά και την επαφή με τα μέλη της Νεολαίας. Η επιτροπή αποτελείται από:

Τον Θωμά Αχταρίδη (Συντονιστή Νεολαίας), τον Κωνσταντίνο Γαρδέλη (εκπρόσωπο της Νεολαίας στην ΟΕΣΚΕ του ΜέΡΑ25) και τους Μανώλη Βάμβουκα, Νεκτάριο Γεωργούλα, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, Θοδωρή Θεοδωρίδη, Κωνσταντίνο Μωραΐτη, Άννα Σακαρετσάνου, και Θοδωρή Σάκκαρη.

Ακόμη, είναι υπό επεξεργασία η συγκρότηση του Πολιτικού Γραφείου της Νεολαίας, το οποίο, μόλις τυπικά συσταθεί, θα αναλάβει την περαιτέρω πολιτική παρέμβαση της Νεολαίας στην επικαιρότητα αλλά και την κατάθεση πολιτικών κειμένων στο εσωτερικό της οργάνωσης.

Όλες οι κινήσεις και οι διαδικασίες διενεργούνται με απώτερο στόχο και σκοπό το φθινόπωρο (τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου) του 2021, να πραγματοποιηθεί η 1η Ιδρυτική Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΜέΡΑ25 που θα χαράξει τις πολιτικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας και συγκρότησης.

Σημείωση: Κάθε Τρίτη & Παρασκευή, ακούτε την εκπομπή Μετά την Απαγόρευση, με τους Θοδωρή Βαρβαρέσσο-Δρόσο και Χρήστο Θανόπουλο, 10 με 12 το βράδυ, στο Ράδιο ΜέΡΑ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο