Η Αλέκα Κρασοπούλου και ο Χρήστος Λάσκος στη Δράμα

Δραστηριότητα
03 Ιούν, 2024

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση-συζήτηση της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά έλαβε χώρα στη Δράμα την Παρασκευή 31/5.

Σε συνάντηση της Δραμινής υποψήφιας ευρωβουλεύτριας Αλέκας Κρασοπούλου και του εκπροσώπου Τύπου Χρήστου Λάσκου με συντρόφισσες και συντρόφους στο Παλιό Ρολόι, συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου που πλήττεται ευθέως από την οικονομική πολιτική της ΝΔ: η οικονομία που βασίζεται πάνω στη φτωχή εργασία χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση και χωρίς επενδύσεις, η ακρίβεια, ο πληθωρισμός που είναι αδύνατον να χτυπηθεί αν δεν υπάρξουν και γενναίες αυξήσεις μισθών και Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή με αναδρομική κάλυψη, το αδιέξοδο της εργαζόμενης πλειοψηφίας της νεολαίας.

Φυσικά συζητήθηκε και η γενοκτονία στην Παλαιστίνη, και με σαφήνεια και χωρίς υποσημειώσεις αναδείχθηκε η ανάγκη για την πλήρη ρήξη με το Ισραήλ και τον απεγκλωβισμό μας από το ΝΑΤΟ. Ενώ, τέλος, αποτέλεσε κοινό τόπο το ότι η παρουσία της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στο Ευρωκοινοβούλιο είναι καθοριστική και για την επόμενη μέρα και για τις εξελίξεις στην Αριστερά.

Στον δρόμο, με τον κόσμο!
Στις 9 Ιούνη, παίρνουμε θέση!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο