Για ακόμα μια φορά η διαχείρηση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπακούει σε καμμία υγειονομική λογική

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Απρ, 2022

50 θάνατοι τη μέρα, μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων από την περσινή χρονιά.

Αυτή είναι η τρέχουσα πραγματικότητα του covid19, επικοινωνιακά κρυμμένη κάτω από ένα ειδησεογραφικό χαλί που όσο τρομολαγνικά τη διακινούσε, τόσο εκκωφαντικά την αποσιωπά.

Ποιο είναι λοιπόν το στοιχείο που ώθησε τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη να ανακοινώσει την «επιστροφή στην κανονικότητα» και την άρση των μέτρων; Φοβούμαστε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα θυσία στους Θεούς του Τουρισμού, μήπως ελεήσουν με ψίχουλα μια οικονομία που έχει φτάσει στο κόκκινο εξ αιτίας της βασικής κυβερνητικής απόφασης να μην αφήσει κανένα μεγαλοσυμφέρον παραπονεμένο. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, εφαρμόζουν την ίδια συνταγή που τόσες ζωές συμπολιτών μας στοίχισε ήδη: άνοιγμα χωρίς λογική, που μαθηματικά θα το ακολουθήσει μάντρωμα χωρίς λογική όταν η τουριστική περιόδος θα έχει επίσημα λήξει.

Eπιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι η διαχείρηση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπακούει σε καμμία υγειονομική λογική. Είναι ένα Τέρας του Φρανκενστάϊν φτιαγμένο από κομμάτια τυχοδιωκτισμού, οπορτουνισμού, και εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο