Φωτεινή Μπακαδήμα: Το ΜέΡΑ25 αποχωρεί από την Εξεταστική Επιτροπή – παρωδία της συμπαιγνίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
30 Νοέ, 2021

Για το ΜέΡΑ25 το μείζον θέμα που θα έπρεπε να συζητηθεί στην Εξεταστική είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΜΜΕ που ουσιαστικά υπερκαθορίζει την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Το γεγονός ότι η ολιγαρχία, ελέγχει πλήρως τα ΜΜΕ της χώρας δεν απασχολεί την κυβέρνηση της Μητσοτάκης ΑΕ, αντιθέτως την συμφέρει, αλλά κρίνοντας κι από την λίστα μαρτύρων που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενδιαφέρεται για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η Εξεταστική μετετράπη σε παρωδία, σε μικροκομματικό «μεσημεριανάδικο» την ώρα που το βασικό δεδομένο μένει εκτός κουβέντας: τα έξι πανεθνικά τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται όλα στα χέρια της ολιγαρχίας, ενώ στο απυρόβλητο παραμένουν τα συσχετιζόμενα πολιτικά πρόσωπα. Η μετριοπαθής στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει αυτό που εξαρχής υποστηρίζουμε ως ΜέΡΑ25, πως τα δυο κόμματα αποτελούν τις δυο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Η συμπαιγνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί με θύμα τον ελληνικό λαό, ως εκ τούτου και για λόγους αρχής μοναδική λύση για εμάς είναι η αποχώρηση από το κακοστημένο μονόπρακτο.

Φωτεινή Μπακαδήμα, Γραμματέας της ΚΟ του ΜέΡΑ25 και Βουλευτής Β’ Πειραιά ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο