Ευτέρπη Σεραφείδου

Candidates
23 Απρ, 2019

Γεννήθηκε στις 21/11/1979 στη Ξάνθη όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Μυτιλήνης, στο τμήμα της Πολιτισμικής Πληροφορικής και Επικοινωνίας.

Έχει διακριθεί με υποτροφία για σπουδές στον τομέα της Δημιουργίας και Παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών του Ινστιτούτου ΣΑΕ της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει επιτυχώς σεμινάρια ψηφιακού πολιτισμού,ντοκυμαντέρ και φωτογραφίας.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας είχε εργαστεί στην ΕΡΤ Α.Ε ως Τεχνικός/Μοντέρ στη Θεσσαλονίκη από το 2006 εως το 2010, μετέπειτα ως εικονόλήπτης, φωτογράφος και μοντέρ στην Αθήνα, ως Σύμβουλος Έρευνας Αγοράς στο Λονδίνο, στο Δουβλίνο ως Δοκιμαστής και μεταφραστής Βιντεοπαιχνιδιών και τώρα εργάζεται ως Αναλύτρια Βιντεοπεριεχομένου στην Κρακοβία.

Έχει ζήσει και ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία, Ελβετία, Αυστρία, Ιρλανδία και Βέλγιο, όπου έχει ζήσει, παρακολουθήσει και ερευνήσει τις πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις της κάθε χώρας της Ευρώπης από κοντά.

Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά και διαθέτει οικολογική συνείδηση και σεβασμό σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου φύλλου, ηλικίας και εθνικότητας. Ο λόγος που αποφάσισε να πάρει μέρος στις Ευρωεκλογές με το κίνημα της Μερας25 είναι γιατί πιστεύει σε μια Ευρώπη δημοκρατική και ισότιμη προς όλα τα Κράτη-μέλη της, χωρίς ταξικές, φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις, με ίσα επαγγελματικά δικαιώματα, σεβασμό στο περιβάλλον και χωρίς κοινωνική καταπίεση.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο