ΜέΡΑ25: Ημερίδα για τα Κόκκινα Δάνεια

News
19 Φεβ, 2020

 

Σήμερα τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούν τα 70 δις ευρώ και αποτελούν το 42% του συνόλου των δανείων. Με τον «Ηρακλή» οι δανειολήπτες έρχονται αντιμέτωποι με τα ταμεία που αγόρασαν τα δάνειά τους με μεγάλη έκπτωση, τα οποία όμως απαιτούν ολόκληρο το ποσό έχοντας την διακριτική ευχέρεια είτε να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό είτε να εκβιάσουν για διακανονισμό που θα τους επιφέρει σημαντικά κέρδη σε σύγκριση με την τιμή στην οποία τα αγόρασαν.

Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση θεωρούν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ΜέΡΑ25 διαφωνεί!

Θεωρούμε ιερή υποχρέωση όλου το πολιτικού συστήματος να βάλει τους πολίτες του μπροστά απ’ τους κερδοσκόπους και με αυτό ως κριτήριο να λύσει οριστικά ένα πρόβλημα που είναι εθνικής σημασίας. Θεωρούμε πως υπάρχουν άμεσα εφαρμόσιμες ορθολογικές εναλλακτικές και γι αυτόν τον λόγο την 24η Φεβρουαρίου διοργανώνουμε ημερίδα όπου θα συζητήσουμε την σημερινή πραγματικότητα και θα προτείνουμε πραγματικές λύσεις για το μείζον αυτό θέμα.

Η παρουσία σας θα ενισχύσει την πρωτοβούλια μας και θα συμβάλει στον εθνικό διάλογο απέναντι στην μεγάλη κοινωνική απειλή των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών.

Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
Αμφιθέατρο Τεχνόπολης Δημου Αθηναίων
11:00 – 21:00

24 Φεβρουαρίου, 2020 11:00 Europe/Athens ΜέΡΑ25: Ημερίδα για τα Κόκκινα Δάνεια Αμφιθέατρο Τεχνόπολης Δημου Αθηναίων
Open Map
Μετάβαση στο περιεχόμενο