«Διαχείριση και αξιοποίηση απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή : το παράδειγμα του Δήμου Χαλανδρίου».

News
23 Φεβ, 2020

Η Π.Σ.Ε. και η οργάνωση μελών του Μέρα25 Τομέα Δυτικής Αθήνας (Β2) στα πλαίσια των δράσεων της αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της Δυτικής Αθήνας διοργανώνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Περιστερίου εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση και αξιοποίηση απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή : το παράδειγμα του Δήμου Χαλανδρίου».

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γεράσιμος Λυμπεράτος, καθηγητής της σχολής χημικών μηχανικών του ΕΜΠ, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου και υπεύθυνος εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων «waste4think», που εφαρμόζεται και ήδη αποδίδει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στο Δήμο Χαλανδρίου.

Προσκαλούμε τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες της Δυτικής Αθήνας σε έναν – ελπίζουμε – διαρκή και αποτελεσματικό διάλογο σχετικά με τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας, με αφετηρία την εκδήλωση μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων στις 27 Φεβρουαρίου 2020. Η επί δεκαετίες επιβάρυνση της Δυτικής Αθήνας με κάθε λογής ρύπους και απορρίμματα απαιτεί την ενεργοποίηση όλων μας, προκειμένου να συμβάλλουμε από κοινού στην αναζήτηση και την εφαρμογή καινοτόμων τρόπων σχετικά με τη διαχείριση και αξιοποίηση των απορριμμάτων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος συνολικά.

Η ώρα για δράση είναι τώρα! Απαιτούνται δράσεις και μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος πριν να είναι πολύ αργά! Σας καλούμε σε μια συζήτηση για να ενημερωθούμε,να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να «πολεμήσουμε» όλοι μαζί για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν πιο ανθρώπινο πλανήτη.

Με τιμή
Π.Σ.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Μέρα25 (Β2)

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξής:
Χουλιάρας Κωνσταντίνος( 6937394109)
Μπαϊγκούσης Παναγιώτης( 6955050768)
Παπακώστας Χάρης ( 6946282781)

27 Φεβρουαρίου, 2020 19:30 Europe/Athens «Διαχείριση και αξιοποίηση απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή : το παράδειγμα του Δήμου Χαλανδρίου». Δημαρχέιο Περιστερίου
Open Map
Μετάβαση στο περιεχόμενο